Elérhető mintatáblázatok

Nézze meg az előre elkészített mintatáblázatot vagy töltse ki  a kitölthető változatot, mely segítségével hasznos, üzleti döntéseket befolyásoló információkhoz juthat.

Miért érdemes megnéznem a mintatáblázatot?

A mintatáblázat betektintést enged a dashboardok világába. A saját mintaadataim segítségével egy fiktív vállalkozás értékesítési adataiból készített interaktív felületet vehet használatba, így eldöntheti, hogy Önnek érdemes lenne-e ugyanilyen alapon működő – akár vizuálisan teljesen eltérő – dashboardokat alkalmaznia.

Amennyiben érdekli a modern kontrollingrendszer és szeretné vállalkozását fejleszteni, kérem vegye fel velem a kapcsolatot!

Első lépés

Regisztráljon az oldalra a vállalkozása nevével, e-mail címével és egy megadott jelszó segítségével. A megadott e-mail fiókjába belépve igazolja vissza a regisztrációt.

Második lépés

Válassza ki az előre kitöltött táblázatot, helyezze el a kosárban, majd véglegesítse a megrendelést. Bankkártyája segítségével tud fizetni, a táblázat azonnal elérhetővé válik.

Harmadik lépés

Töltse le az előre kitöltött mintatáblázatot, melynek segítségével képet kaphat egy dashboard rendszer működéséről és használatának előnyeiről.

kontrolling dashboard számítógépen

Miért töltsem ki a táblázatot saját adatokkal?

A mintatáblázat saját adatokkal való feltöltése olyan értékes információkhoz juttathatja Önt, amelyeket felhasználhat döntései során. Olyan tendenciákra hívhatja fel a figyelmét, amikre eddig nem derült fény, alátámaszthatja meggyőződéseit, vagy éppen cáfolhatja azokat.

Amennyiben a mintatáblázat elnyerte tetszését, kérem vegye fel velem a kapcsolatot!

Első lépés

Regisztráljon az oldalra a vállalkozása nevével, e-mail címével és egy megadott jelszó segítségével. A megadott e-mail fiókjába belépve igazolja vissza a regisztrációt.

Második lépés

Válassza ki a táblázat letöltése opciót,  majd véglegesítse a megrendelést. Bankkártyája segítségével tud fizetni, ezután a kitöltés lehetősége elérhetővé válik.

Harmadik lépés

Töltse ki a táblázatot a szükséges adatokkal, majd az “Táblázat feltöltése” gomb segítségével küldje el a kitöltött táblázatot. A kész anyagot e-mailben kapja meg.

A DASHBOARD HASZNÁLATÁHOZ 2013-AS VAGY ÚJABB EXCEL SZÜKSÉGES!

Küldjön nekem üzenetet!

9 + 4 =

© 2020 Kleszken Roland egyéni vállalkozó. Minden jog fenntartva.
A weboldalt a WebInk készítette